Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Sorgbinderi - en siste hilsen

Blomster til bisettelse, begravelse og kondolanse.
Det skal være vakkert ved livets slutt. Rammene rundt denne sørgehøytiden er i forandring. Flere ønsker da en helhet som skal fortelle en historie om avdøde, gjerne gjenspeile interesser og personlighet.

Det er viktig å kunne formidle hva man mener og ønsker, for alle parter; pårørende, begravelsesbyrå, og blomsterforretning - spesielt i forhold til et så følelsesladet emne som sorgbinderi.

Valg av spesielle blomster, men også av blomsterarbeider kan fortelle mye om en person. Fargene på blomstene kan symbolisere tilhørighet til foreninger eller nasjon. For friluftsmennesker kan interesse for skog, fjell og natur symboliseres med f.eks. skogblomster, gress, mose, lyng og granbar. Veldig mye av det vi gjør i livet kan relateres til blomster.

Det våre dekoratører lager behøver ikke nødvendigvis være tradisjonelle binderi, selv om det er det vanligste og i mange tilfeller kan føles som det tryggeste. Det kan for eksempel være et teppe av avdødes favorittblomst bundet sammen med tråder. Bare fantasien setter grenser. Farger og blomster har en sterk symbolikk, og kan fortelle veldig mye om en person. Vi i Interflora kan bidra med løsninger på ønskene dine. Vi kan hjelpe deg med å fortelle din del av avdødes historie gjennom uttrykket på sorgbinderiet.

Ta kontakt med oss for å se igjennom vår brosjyre over sorgprodukter, eller bestill din hilsen her på vår nettside, gå på Bestill blomster og velg sorg.